Kruse Hair & Bodycare   |   Holbækvej 20, 4450 Jyderup   |   Telefon: 40 31 64 61

Ring og bestil tid i dag​

RING 40 31 64 61

Prisliste

​Vi har her samlet en beskrivelse samt liste angående extensions.

Extensions metoder og priser.

​Flette metoden

40 cm. 100g trense hår.

3499 kr.

50 cm. 100g trense hår

3599 kr.

Aftagning af trense hår

349 kr.

Oprygning af trense hår

699 kr.

Hot fusion​

40 cm. 100g hår

2999 kr.

50 cm. 100g hår

3099 kr.

Aftagning af hot fusion perpåbegyndt time

349 kr.

Oprygning af hotfusion

1249 kr.

Tape on/ off

40 cm. 100g hår

3999 kr.

50 cm. 100g hår

4099 kr.

Aftagning af tape hår pr påbegyndt time

349 kr.

Oprygning af tape

1249 kr.

Easy weff​

40 cm. 100g hår

3299 kr.

50 cm 100g hår

3399 kr.

Aftagning af weef hår

349 kr.

Oprygning af easy weff

699 kr.

Måneds kontrol

499 kr.

Få kontroleret dine extensions og få vasket håret med en kur så dit nye hår holder sig smukt og lækkert i hele din extensions periode. 

Gælder inden for 4-6 uger efter påsættelse. 

​Vi anbefaler, at du følger nedenstående vejledning meget nøje, for at få størst mulig glæde af dine extensions og for at opretholde vores garanti.

Der er ingen extensions, der er bedre end den pleje du giver den!

Selvom dine extensions ser meget naturlige ud, får de ikke den nødvendige pleje fra din hovedbund, og det er derfor yderst vigtigt, at du tilfører håret en god pleje hver dag!

Vi anbefaler, at du reder håret igennem dagligt (gerne flere gange om dagen) men hold gerne igen med en hånd, dér hvor dine extensions er påsat, når du reder dit hår igennem. 

Anvend altid en god børste (tag eventuel din frisør med på

råd) Anvend aldrig en spidskam.

Når du vasker håret, er det MEGET vigtigt, at du altid vasker det ”med håret”. Brug en meget fugtgivende shampoo (uden for meget olie) og conditioner (kan i stedet anvende en hårkur) . Spørg eventuel din frisør til råds – og køb noget i samråd med hende/ham. De vil hellere end gerne vejlede dig. Gå aldrig på kompromis med dine hårprodukter og køb noget der er billigt, det kan IKKE svare sig!

Begræns din hårvask af extensions til 1-3 gange om ugen. Hver gang du vasker dine extensions, begrænser du dets levetid. Det er med til at udtørre håret. Vask altid dit hår i koldt/lunkent vand. IKKE i varmt vand. Nøjes med at vaske dit eget hår og ikke dine extensions. 

Shampooen kommer i berøring med dine extensions, når du skyller håret igennem. Gå aldrig i seng med vådt hår!

Når du tørre dit hår, skal du undgå at frottere det, men ”kram” det tørt og lad det lufttørre helt eller i mindst 15 min inden brug af føntørrer. Glem aldrig at anvende en varmebeskyttende spray i dit hår inden brug af føntørrer. Brug minimum af varme fra denne. Anvend aldrig den helt varme luft.

Vi anbefaler, at du bruger en rigtig god hårkur (maske) mindst 1-3 gange om ugen. Desuden er det også vigtigt, at dine spidser får lidt olie, så de ikke tørrer for meget ind og bliver kedelige at se på (du skal dog undgå at bruge FOR meget olie i hele håret, da det også kan have den modsatte effekt og få det til at filtre) Du må gerne bruge glattejern (dog max 200 grader) men vi anbefaler altid en varmebeskyttende spray forinden, så du helt undgår, at din extensions tørre ind ! Overdrevent brug af glattejern er også med til at begrænse dine extensions levetid!

Da klorvand og saltvand er med til at udtørre håret, anbefaler vi IKKE at belaste håret i dette, men anbefaler derimod, at du sætter det op, så du undgår det bliver vådt (og dermed tørrer helt ud og vil komme til at filtre)

Umiddelbart kan det måske godt virke lidt ”langhåret” at have en extensions påsætning, og det er også tidskrævende, men snart vil du blive fortrolig med det, og det vil blive en del af dig og din hverdag. Du vil hurtig erfare, at du slet ikke kan undvære det !

​Vi forhandler Hår fra det danske firma Stildesign og Internationale HairContrast

Firmaerne levere hår i bedste kvalitet på markedet. Med en levetid på op til et år, med den rette pleje. For intet hår er bede en den pleje det får. 

Vi sætter naturligvis dig ind i hvordan du plejer dit hår, så du kan bibeholde den fantastiske blødhed, glans og kvalitet som håret er. 

Vi har en Extensions kontrol service du med stor fordel kan benytte dig af, den indeholder En gennemgang af dine extensions, er der nogle tap der skal skiftes, elastikkere eller sygninger, kontrol af dine micro- rings eller kontrol af keratin totterne. Alt efter hvilke metode der er anvendt. 

Så bliver håret vasket, får kur og en let styling. 

Hår der ligner og føles som vores skandinaviske hår. der har fået den mindst mulige kemiske behandling, så det er så stærkt og sundt som muligt. Det sikre dig den bedste kvalitet af håret. med den længste levetid,

Håret er indfarvet med milde farver for at skåne håret mest muligt og vi ved jo at jo sunder håret er jo flotter er farven, glansen og udstrålingen.

Vi råder og guider dig gerne med længder, metoder og pleje, så du får en succe oplevelse, med dit nye hår. 

Vi glæder os til at give dig muligheden for dit drømme hår.  

Extensions. 

(et lidt billiger alternativ)

Gælder for ca 100g hår, nok til en hårforlængelse i fint til almindeligt hår. 

Påsygning 100g 2500,-

hot fusion 100g 2600.-

tape hår 100g 2800.-

easy weef 100g 2500.- ​

Det billiger alternativ. 

Håret kommer fra sverige. er i god kvalitet til prisen. det har en fin levetid og holder sig flot blankt og blødt med rette pleje.

Et super produkt til prisen. 

Godt til dig der gerne vil prøve extensions uden det behøver være det dyreste, eller til dig der elsker at skifte hårfarve og ønsker nyt hår hvergang.  

HVEM ER JEG?

Kruse Hair & Bodycare

CVR: 39217619​

KONTAKT

Telefon: 40 31 64 61

Mail: info@krusehair.dk 

ADRESSE

Holbækvej 20

4450 Jyderup